skip to Main Content
Vincent van Goghlaan 1, 5246 GA Rosmalen info@basdebiechten.nl 06 3065 7492

Eénmalige activiteiten

Naast de regelmatige activiteiten organiseert de BAS ook éénmalige activiteiten.
Denk hierbij aan een presentatie, een middagje uit of een dagtocht.

          Agenda

 • VERVALLEN
  Woensdag 29 maart

  Slim Wonen | Domotica
  Presentatie door Seniorweb
 • Donderdag 30 maart
  Ontmoetingscafé met dameskoor:
  De Bossche Jankers
 • Woensdag 5 april
  Paasviering
  Mis en Brunch

Opgeven voor een activiteit kan als volgt:

 • Maak het bedrag over op rek.nr. NL33INGB0006244189 t.n.v. Stichting BAS o.v.v. gevraagde vermelding of
 • Betaal het bedrag aan de bar van de Biechten en vul uw naam en de gevraagde vermelding in.

Paasviering 2023
De BAS
Woensdag 5 april 10:00 uur

Wij nodigen u uit om op 5 april deel te nemen aan de Paasviering in het Sociaal Cultureel Centrum De Biechten.
De zaal is open vanaf 09.30 uur. De bijeenkomst begint om 10.00 uur met een Eucharistieviering. Daarna genieten we samen van een paasbrunch met een sapje, koffie of thee, een eitje, paasbrood en broodjes. Om 12.00 uur eindigt het gezellig samenzijn.
De opbrengst van de collecte van de mis besteden we aan een goed doel.

Wij vragen u €5 per persoon als bijdrage in de kosten. Voor de organisatie vragen wij u om vóór 1 april in te schrijven en de kosten te voldoen o.v.v. “Paasviering”.

SLIM WONEN – Domotica

V E R V A L L E N
Seniorweb Rosmalen
Woensdag 29 maart 14:00 uur

Domotica gaat over het toepassen van elektronica en ICT in en om de woning. Er wordt ook wel gezegd dat door toepassing van domotica mensen slimmer kunnen wonen en kunnen worden ontzorgd. Langer zelfstandig blijven wonen is de directe winst. Domotica bedenkt slimme oplossingen voor alledaagse voorkomende handelingen en gebeurtenissen, maar ook medische hulpmiddelen en begeleiding op dat gebied ontwikkelt zich snel.

Techniek dient de mens!
Technische toepassingen kunnen ons veel werk en gedoe uit handen nemen. Of het nu gaat om een cameradeurbel of het op afstand monitoren van je hartritme, digitalisering en automatisering kunnen onze dagelijkse, vaak terugkerende activiteiten gemakkelijker, veiliger en onbezorgder maken.
In samenwerking met de BAS geeft SeniorWeb Rosmalen in deze 1,5 uur durende presentatie een overzicht van wat er allemaal mogelijk is als het gaat om huisautomatisering. We blikken terug op het ontstaan en besteden aandacht aan ontwikkeling en de huidige stand m.b.t. techniek en dienstverlening. Ook krijgt u inzicht in kosten en aanpak bij de verschillende toepassingsmogelijkheden.

Op woensdag 29 maart van 14.00 tot ca. 15.30 bent u van harte welkom in de Biechten in Hintham. De kosten voor deelname met een kop koffie of thee zijn €5. Betalingen o.v.v. “Domotica”.

Back To Top